Lån trods RKI Aurora lån

aurora lån

Hvad er et Aurora lån, hvor får man det, og hvor meget kan man låne?

Nettet flyder over med online lånemuligheder for private forbrugere idag. Der er efterhånden mange om buddet, og en af dem er Aurora Lån. Vi ser i de følgende afsnit nærmere på hvad Aurora kan tilbyde af lånemuligheder, lånebeløb og de krav, der stilles for en eventuel låneansøgning.

Hvor mange penge kan man låne på et Aurora lån?

Hos Aurora Lån kan du låne penge trods RKI. På deres hjemmeside kan du helt specifikt se, hvor meget og hvor store lånebeløbene kan løbe op i. Der er en fin låneberegner, som står klar til alle nye kunder, hvor de her hurtigt kan få overblikket over de forskellige lånebeløbs størrelser, såvel som omkostningerne for det pågældende lån og selve lånetiden.

Som eksempel er det laveste aurora lån på 8000 kroner. Vælger du dette lån skal du herefter gøre op med dig selv om hvor lang tid, du ønsker at bruge på at tilbagebetale det. Det er her værd at bemærke at jo længere lånetid, jo dyrere bliver låneomkostningerne samlet. Den hurtigste afvikling af et aurora lån på 8000 kroner er 12 måneder. Med et sådan setup vil den månedlige ydelse for dit aurora lån blive 824 kroner, som altså betales over et år. Vælger du istedet at betale de 8000 kroner tilbage over den maksimale lånetid på 36 måneder, vil ydelsen pr måned for dit aurora lån være på 390 kroner. Det koster så selvfølgelig mere i renter og omkostninger at trække den så langt.

I den anden ende af skalaen kan et aurora lån trækkes op på et maksimum-lånebeløb på hele 50.000 kroner. Her gælder igen samme lånetidsintervaller. Vælger du den helt friske tilbagebetaling på sølle 12 måneder, vil din ydelse pr måned være på 5152 kroner. Vælger du istedet at betale dit 50.000 kroners aurora lån ud på de maksimale 60 måneder, så vil den månedlige ydelse dale til 1976 kroner pr måned. Der er altså flere ting at tage med i overvejelserne, når man dels skal vælge sit lånebeløb og dels skal have valgt sin lånetid.

Aurora lån

Hvem står bag Aurora Lån?

Aurora Lån er ejet og drevet af Aurora Financial ApS, som er registreret hos Finanstilsynet og som er under opsyn af Den Danske Forbrugerombudsmand. Så der er er altså en pæn kontrol over selskabet, hvilbet bør berolige selv de mest skeptiske kunder. Aurora Financial ApS har base i den danske muld, nærmere bestemt Bredgade i København. Ingen hemmelige udenlandske adresser, som blot kan være med til at øge skepsissen. Alt er på danske hænder hos Aurora Lån.

Hvilke krav stilles der for at man kan blive godkendt?

Der gælder stort set de samme kriterier for at låne penge hos aurora lån, som hos andre private låneudbydere. Du skal kunne opfylde et par helt elementære kriterier. Disse er:

  1. Du skal være fyldt 18 år og altså kunne fremvise, at du er myndig ved selve låneansøgningens start.
  2. Du skal bo i Danmark. Det betyder at du skal kunne fremvise dokumentation for en dansk bopæl, på den ene eller den anden måde.
  3. Du skal i teorien kunne fremvise en eller anden form for indkomst, så du i det mindste kan garantere, at du er i stand til at kunne overholde aftalen om tilbagebetaling. Dog giver Aurora Lån låntageren en alternativ måde at fremvise sin kreditværdighed på, som vi skal komme ind på i næste afsnit.

Optag et aurora lån med en kautionist

Langt de fleste private låneselskaber på nettet idag kræver ikke blot at man er over 18 år, bor i Danmark og har en indtægt. De kræver for det meste også at man ikke er i RKI. Det vil sige at man ikke er officielt registreret som dårlig betaler. Men hos Aurora Lån er det lidt anderledes. Allerede på hjemmesiden møder man en lidt anderledes og måske mere menneskelig politik end hos andre låneudbydere. Man skriver her, at man mener at det er familie og venner, der bedst kan vurdere en given persons behov for lån og for låntagerens evne til at kunne betale tilbage. Derfor er Aurora Lån villig til at se igennem fingre med, at en potentiel låntager er registreret i RKI. Istedet kræver man så, at den pågældende låntager har en kautionist ved sin side. En såkaldt selvskyldnerkautionist. En selvskyldnderkautionist er en person, der ikke blot siger god for låntageren, men som også skriver under på at han eller hun vil springe til med økonomisk hjælp, hvis låntageren for en periode eller hele perioden viser sig ikke at kunne tilbagebetale lånet. På selve Aurora Låns hjemmeside er der allerede en online formular, som står klar til eventuelle selvskyldnerkautionister. Kravet til selvskyldnerkautionister er, at de skal være mellem 18 og 75 år og at de så ikke selv står i RKI modsat låntageren.

Hvornår får jeg pengene?

Når du har ansøgt om dit aurora lån via låneberegneren på hjemmesiden og indsendt den, så giver du samtidig Aurora Lån lov til at kontakte dig for yderligere oplysninger. De vil kontakte dig hurtigst muligt, og I vil sammen få afklaret, hvad end der kunne være af sidste forhindringer for lånet. Du vil derefter blive godkendt og herefter igangsættes udbetalings-proceduren som normalt ikke tager mere end en bankdag. Alt går derfor relativt hurtigt. Det mest omsiggribende og tidskrævende er reelt selve godkendelsesproceduren. Ikke så meget selve udbetalingen. På Aurora Låns hjemmeside reklamerer man med at udbetalingerne finder sted indenfor 24 timer. Det er der god grund til at tro på.

Skal man fortælle hvad pengene skal bruges til?

I gamle dage skulle man gerne fortælle nærmest specifikt, hvad et lånebeløb skulle bruges til, før man kunne komme i betragtning til et givent lån. Idag er det helt anderledes. Nærmest ingen private online låneudbydere spørger til selve formålet med lånet. De er som sådan ret ligeglade med det. De er istedet mest interesseret i at høre om du overhovedet er kreditværdig til at kunne modtage lånet for senere at betale det tilbage.
Hos Aurora Lån har man dog tilladt sig at spørge lidt ind til lånet. Det gør man dog ikke på en indtrængende måde. Du skal ikke specifikt sige, hvad pengene går til, men de beder dig om at klikke på et overordnet felt, som dækker låneformålet på rimelig vis. Det kunne være en kategori som ‘rejser’, ‘ny bil’ eller lignende. Der spørges ikke yderligere ind til detaljerne, så man kan være helt rolig.