Kasser med måltider er en stor hjælp, hvis du ikke har tiden til at handle ind i hverdagen.

De fleste mennesker har prøvet at stå i butikkerne i sidste øjeblik på grund af at der skal mad på bordet. Det er tidskrævende og er anstrengende. Den tid kan du spendere på noget, der er mere sjovt på en ophængt hverdag.
Det fikse ved måltidslevering er, at man slipper for at udtænke måltider og handle ingredienser. I en måltidskasser er en udtænkt plan og præcis de råvarer, du har behov for for at lave sund aftensmad. Råvarerne er afstemt i lige præcis de mængder, der er behov for. På den måde slipper du for spild af mad.

Der er en del måltidskasser at vælge imellem. Der findes kasser med mad til dem der spiser plantebaseret, de overfølsomme, de kræsne, dem der gerne spiser økologisk, dem der går op i miljøet, børnefamilierne og dem, der lever alene. Derfor findes der uden tvivl også en kasse med måltider, der passer lige præcist til din familie.

Uanset hvilket firma du får måltidslevering af, kan du tilpasse den, så den stemmer overens med jeres behov. Du kan fx justere hvor mange ugedage, du vil have mad til. Hvor mange mennesker, der skal mættes. Og du kan desuden selv vælge hvilken ugedag, du foretrækker at få leveret din måltidskasse.
Har du ikke meget tid, kan du også købe måltidskasser, hvor maden er tilberedt, og det eneste, du selv skal sørge for, er at varme og anrette måltiderne. På den måde er du fri for selv at snitte grønt og tilberede fjerkræ.
Foretrækker du derimod at tilberede dine retter selv, er der selvfølgelig masser af mulighed for det.
Der er som nævnt i det ovenstående et varieret udvalg af kasser med måltider, så der eksisterer én til dig uanset dine præferencer. Et udvalg af de mest kendte måltidskasser er Simple feast måltidskasse :

Retnemt.dk. Retnemt-måltidskasser er – som navnet understreger – ret nemt. Du har lejlighed til tilvælge imellem det store udvalg af forskellige madplaner. Der findes hvad til hverdagen, spændende mad, børnevenlig mad og så videre. Varerne i kasserne fra Retnemt er magen til det, du kan få i almindelige butikker med tilvalg af økologiske produkter, hvis du ønsker det. Du kan nemt vælge imellem retterne i kasserne fra gang til gang, hvis du har lyst til at forsøge noget nyt.

Aarstiderne.dk. Hos Årstiderne er de lækre fødevarer og økologi vigtigt. Her er du sikker på at få rigelig af grøntsager i dine ugeplaner. Der er masser forskellige menuer at vælge imellem. Er du vegetar, er Aarstiderne et fremragende valg af måltidslevering. Der er dog også mange muligheder for at bestille retter der indeholder kød, fisk og fjerkræ.

Måltidsboxen. Måltidsboxen er tilberedt mad leveret hjem til dig. Det eneste, du selv skal foretage dig, er at opvarme retterne og anrette det. Ren luksus i en travl hverdag, hvor det stadig er essentielt at spise sundt. Hos Måltidsboxen kan du justere, om du foretrækker vegansk måltider eller ej. Du kan desuden blande det, hvis du bare har det bedst med et par dage uden kød om ugen.

Skagenfood. Skagenfood måltidslevering er med fokus på måltider med fisk og klimavenlig mad. Du kan endvidere vælge måltidskasser med oksekød og fjerkræ. Skagenfood leverer også kasser med måltider med færdigtilberedt måltider. Der er således de fleste hos Skagenfood.