Panasonic luft til vand varmepumper

Panasonic luft til vand varmepumper er effektive og har av CO2-emission samtidig med at de er økonomiske i brug. De kan både varme og afkøle en ejendom og kan fungere ved ekstremt lave temperaturer især i vintersæsonen. 

Der er tre typer luft til vandpumper med de har forskellige funktioner. De er:

Mono-Block systempumper

Denne type varmepumpe har en udendørs enhed, og de kan bruges til at opvarme vand eller varme et hus. For at der kan produceres energi, behøver varme ikke at passere gennem et kølesystem.

Bi-Block systempumper

Denne type varmepumpe kan bruges til at opvarme et opholdssted eller varme vand til husholdningsforbrug.

Både Mono- og Bi-Block-systempumperne findes i tre modeller. De er:

Aquarea højtydende pumper

Disse pumper kan enten bruges alene eller sammen med andre varmesystemer i et hus. De findes i modeller af output, der varierer mellem 3 kW og 16 kW. De kan klare sig godt, selv når temperaturen er lav og er bedst egnet til boliger med et lavt strømforbrug.

Aquarea T-hætte

Modeller har en effekt, der spænder fra 9 til 12 kW. De kan fungere uden en ekstern varmekilde, selv når temperaturen er under frysepunktet.

Aquarea HT

Modeller har en energiydelse på 9 kW til 12 kW. De kan bruges i hjem, der har radiatorer, der kræver høje temperaturer for at varme op. De kan producere varme på over 65 grader Celsius, selvom den normale temperatur er -20 grader.

Når du køber en Panasonic varmepumpe, vil prisen variere afhængigt af pumpens størrelse og model, dens udgangseffekt og det område, der skal opvarmes blandt andre faktorer.

Panasonic Series Aquarea inkluderer energi og omkostningseffektive luft / vand varmepumper, der passer til huse op til 200m2. Panasonic T-Cap Aquarea 12kW er lige så effektiv ved +7 grader som ved -15 grader og reducerer dine opvarmningsomkostninger med op til 58 procent.

Kvalitetsløsning fra Panasonic

Panasonic luft / vand varmepumper er blevet et populært valg af varmepumpe i nordeuropæiske hjem takket være deres kraftige kompressorer. Aquarea T-Cap-serien er ingen undtagelse, som også er A-klassificeret.

Brugervenlige varmepumper

En varmepumpe fra Aquarea T-Cap-serien giver dig en brugervenlig grænseflade og inkluderet fjernbetjening. Varmepumpen kan indstilles i forskellige smarte tilstande, såsom ferietilstand f.eks. Varmepumpen er designet til nem installation og brug og tager ikke meget plads.

Panasonics Aquarea serie af varmepumpe genererer den perfekte temperaturopvarmning og producerer varmt vand på en nem, omkostningseffektiv og miljøvenlig måde.

Den meget effektive Aquarea-serie er velegnet til både nye installationer og eftermontering i boliger i alle størrelser. Systemerne kan levere varme gennem både radiatorer og gulvvarme samt levere dit varmt vand til boligen. Alle modeller har også fjernforbindelse for ekstra bekvemmelighed.

Man kan opnå store energibesparelser med en Aquarea varmepumpe takket være deres utrolige effektivitet, selv ved temperaturer så lave som -20 ° C. Panasonic-enheder leveres med syv års garanti!

Med mere end 30 års erfaring er Panasonic verdens førende inden for design og fremstilling af varme- og kølesystemer. Aquarea-serien er blandt de teknologier, der er opført på Det Internationale Energibureaus (IEA) Blue Map, hvis mål er at reducere CO2-udledningen til halvdelen af ​​de niveauer der udsendes inden 2050.